fredag 12. februar 2010

Lysere tider !!

ENDELIG ! Nedtellingen har startet: Tingeling goes west om nøyaktig 2 uker. 26.februar setter jeg mine føtter ned på norsk jord igjen! Var i tvil en stund om hvor lenge det skulle ta. Leilighet snart i boks også. Vel denne uken tok en uventet vending. Startet med og si opp jobben min !!! Tøft gjort! uten og vite hva som måtte komme. Gikk 2 dager så vips: ny jobb i Oslo :-)

Det er absolutt lysere tider i vente. Man ser jo bare på ettermiddagen at det er lenger lyst enn bare for en måned siden..Deilig. Fantaserer nå om våren i Oslo og hvor godt det skal være og kunne be venner og familie til middag hjemme hos oss :-) Gå en tur på Aker Brygge, ta ferja ut til øyene i fjorden, se kastanjene blomstre i Bygdøy Allè og ta seg en overpriset øl på et eller annet fortau i Tigerstaden:-) Se alle mennesker våkne og gå ut av den tøffe og mørke vinterdvalen.

Setter absolutt pris på 4 årstider, men det er så dumt at vinteren er dobbel så lang som alle andre årstider...:-) Men nå folkens: nå kommer våren snart og Tingeling og Petur Pan er klare !! Blir noe reising utover og masse med jobbing!!

Ha en ypperlig fredag og God helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar